12 найкращих пісень «козаків» у Львові і Богородиця у вишиванці. Головне за добу

975 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати
Photo by Dima Pima on Unsplash

Photo by Dima Pima on Unsplash

У Дрогобичі, де колись сталася трагедія, обвалився другий під'їзд будинку. На вул. Грушевського, 101 в чотириповерховому житловому будинку, в якому у 2019 році стався обвал, де загинули восьмеро людей, відбулося руйнування лівої частини другого під’їзду. На щастя, жертв та постраждалих немає. З будинку мешканців відселили раніше, а не могли його розібрати через рішення суду.

Читайте також: Тут народжуються чемпіони. Як на Львівщині працює веслувальна спортшкола

Слідом за Данією та Німеччиною свої кордони для українців відкрила Бельгія. За словами міністра МЗС Дмитра Кулеби, Бельгія відкрилася для всіх типів подорожей українців, згідно з рекомендацією Ради ЄС. Актуальну інформацію про умови подорожей читайте тут.

Ryanaіr почав літати зі Львова до Вроцлава. Авіакомпанія Ryanaіr із 17 липня розпочала виконувати регулярні рейси до Вроцлава – це новий напрямок для авіакомпанії. Рейси виконуватимуть у липні по середах, четвергах та суботах, а з 2 серпня – по понеділках, середах і п'ятницях.

Читайте також: У Львові на вулиці Стуса з'явився мурал. Фото

Спортсмени Національної академії сухопутних військ здобули 3-тє командне місце у міжнародних змаганнях 1-го інтернаціонального кубку з військових спортивних дисциплін серед кадетів, які проходили у місті Балатонакаратія (Республіка Угорщина). Участь у змаганнях узяли 8 команд з 5 країн: Угорщини, Румунії, Чехії, Сербії та України. Це був дебютний виступ нашої команди на нових міжнародних військових змаганнях. 

Тvoemisto.tv розповіло вам про унікальний храм із неповторним іконостатом, який розташований у Борині на Турківщині. У цій церкві Богородиця та Христос одягнені у вишиванки. Детальніше про бойківський храм у романському стилі читайте у матеріалі. 

А також Тvoemisto.tv записало екслюзивне інтерв'ю із гуртом «Kozak System» про їхній концерт у Львові, ставлення до сучасної української музики, козацьку демократію та творчі плани до 10-ліття створення гурту. За їхніми словами, у Львові прозвучали їхні найкращі 12 пісень. Розмову із музикантами можна прочитати тут.

Гарного Вам дня і вдалого тижня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!