Політична реклама

Які напої допоможуть уникнути стресу

1992 0
Для загальної підтримки організму можна пити спеціальні антистресові настої два рази в тиждень.

Але якщо у вас нервова система розхитана, то спробуйте провести 21-денний курс лікування, повідомляє Вкурсе.

Репецти настоїв:

1. Корінь пастернаку звичайного у вигляді настою: 2 столові ложки сухого подрібненого і 3 столові ложки цукру залити склянкою окропу, розмішати і настояти в термосі 8 годин. Пити по 1-2 столових ложки 3-4 рази на день. Це засіб добре допомагає при занепаді сил, поганому настрої, агресивності і як зміцнювальний.

2.Траву материнки можна вживати тривалий час. Приймати по 0,5 склянки за 20 хв. до їжі в теплому вигляді. Для посилення аромату і смаку настою можна додати траву меліси.

3. Настій плодів кропу городнього: 1 столова ложка плодів кропу залити 1,5 склянки окропу. Настояти 30 хвилин під рушником. Приймати (добова доза) при дратівливості, безсонні, головному болі.

4. При неврастенії допоможе також настій трави деревію звичайного. Приймати від 1 столової ложки до 1/3 склянки на день до їжі.

Добре зміцнює нервову систему таволга лікарська.

Зазвичай через 3 тижні поліпшується загальний стан, але бажано через 10 днів перерви повторити лікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!