Онлайн- та змішаний формати і по суботах. Як почнуть навчальний рік львівські виші

4193 0
Остаточне рішення про початок навчального року залежить від ректорів університетів.
Фото: 20minut.ua

Фото: 20minut.ua

Керівники закладів вищої освіти можуть самостійно визначати дату початку нового навчального року. Так, деякі університети Львова розпочнуть новий навчальний рік уже з середини серпня. Здебільшого навчатимуться дистанційно, а дехто – навіть по суботах.

Як зазначили у коментарі Тvoemisto.tv в Національному університеті «Львівська Політехніка», навчання у студентів 2-4 курсів (бакалаврат) розпочнуть 16 серпня в онлайн-форматі. Із середини серпня почнуть навчання студенти 2 курсу магістратури (освітньо-наукові програми) також дистанційно. Для першокурсників бакалаврату навчання розпочнеться з 15 вересня, а для 1 курсу магістратури – з 1 жовтня. Навчання передбачається також в онлайн-форматі, хоч напередодні розглядали змішане.

Читайте також: Львівські абітурієнти можуть отримувати подвійні дипломи

У Національному лісотехнічному університеті України 1-ий курс (бакалаврат) почне навчання з 15 вересня, а 2, 3, 4-й – з 1 вересня. П’ятий курс магістратури, як зазначили у коментарі Тvoemisto.tv в університеті, – з 1 жовтня. Форма навчання у виші буде дистанційною.

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка перший курс бакалаврату навчання розпочне з 15 вересня. 2, 3, 4-й курси бакалаврату – з 1 вересня. Також з початку осені на навчання вийдуть студенти 2-го курсу магістратури, а ось студенти 1-го курсу магістратури стартуватимуть з 1 жовтня. Наразі передбачається, що навчання проводитимуть за змішаною формою, але остаточно буде відомо пізніше. 

Читайте також: Кризовий менеджмент і керування безпілотниками. Які нові спеціальності пропонують львівські виші

В Українській академії друкарства у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що навчання для студентів-старшокурсників (2, 3, 4, 6 курси) стартує з 15 серпня. Першокурсники (бакалаврат) почнуть навчання з 12 вересня. 5 курс навчатиметься з 1 жовтня. Усі студенти навчатимуться по суботах та в онлайн-форматі. До того ж перший семестр тут планують завершити вже в листопаді 2022-го, а вийти на навчання у середині лютого 2023 року.

Як зазначили Тvoemisto.tv, у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, скоріш за все, навчання розпочнуть з 1 вересня.

Нагадаємо, що про те, як вчитимуться львівські студенти в умовах війни, читайте у матеріалі. 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!