Партія Зеленського може висунути львів’янку на посаду мера Києва

5200 0
Колишня пресдтавниця Кабінету міністрів у Верховній Раді – не проти.
фото: chesno.org

фото: chesno.org

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук не виключає, що може взяти участь у виборах міського голови Києва. Про це вона сказала в одному з ефірів, передає Громадське.

Читайте також: Львів'янка Ірина Верещук пішла з посади представниці Кабміну в Раді

«У мене є плани, вони амбітні. Серед цих планів, звичайно, є така амбіція», – відповіла Верещук на запитання щодо потенційної можливості стати міською головою Києва.

Вона додала, що «питання відкрите». Але розмови щодо цих амбіцій у неї із президентом Володимиром Зеленським ще не було.

Колишня очільниця міста Рава-Руська переконана, що президентська партія має делегувати жінок на посади міських голів. 

Раніше голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія заявив, що кандидатом на пост мера Києва від партії «Слуга народу» може стати жінка, однак імені уточнювати не став.

«Жінка, я вважаю, повинна очолити столицю рано чи пізно, бо не було жодного разу за історію України жінки-мера Києва. Я просто вам кажу трошки інтриги, що це може бути жінка», – сказав він.

Читайте також: Перезавантаження уряду. Троє львів'ян потрапили до нового Кабміну

Народна депутатка від фракції «Слуга Народу» львів’янка Ірина Верещук займала раніше посаду представниці Кабінету міністрів у Верховній Раді, але у листопаді 2019 року пішла з цієї посади.

Додамо, що Ірина Верещук – колишня очільниця міськради Рави-Руської, що на Львівщині.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!