ЄБРР затвердив учасників останнього етапу тендеру на е-квиток у Львові

1987 2
Обрати підрядника на впровадження е-квитка у Львові мають після 24 вересня.
фото ілюстративне: report.if.ua

фото ілюстративне: report.if.ua

ЄБРР затвердив результати першого етапу тендеру впровадження е-квитка у Львові. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Скільки коштуватиме місячний проїзний е-квиток у Львові

Відповідь від банку отримали вчора, 13 серпня. Тепер банк має оприлюднити звіт із відібраними для останнього етапу тендеру компаніями на своєму сайті. Обрати підрядника на впровадження е-квитка у Львові мають після 24 вересня. 

Після цього з учасником тендеру, який зробить найменшу цінову пропозицію, підпишуть угоду і почнуть впроваджувати е-квиток: спершу у трамваях і тролейбусах, а згодом – у автобусах.

Загалом сама робота електронного квитка у Львові має виглядати так: пасажир – транспортна картка / банківська картка / готівка / мобільний додаток – оператор е-квитка – перевізники.

Читайте також: У Львові обрали назву для е-квитка. Офіційно

Нагадаємо, що перший етап роботи над е-квитком розпочали у 2015 році, коли підписали меморандум із ЄБРР. До серпня 2017 року ЛКП «Львівавтодор» підписав кредитну угоду та оформив фінансування. Тендерні процедури тривали з 2017 року. Весь громадський транспорт має перейти на е-квиток орієнтовно у січні-травні 2020 року. 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
14 Серпня, 2019 22:10
Спостерігач А просто банккарткою чи можна буде?
14 Серпня, 2019 13:02
Невідомий [***]и
В других містах він вже давно є а тут тендери і різний брєд
Позор
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!