Їм потрібно увага і любов. Як долучитися до свята для стареньких з геріатричного пансіонату

1100 0
До поїздки у хоспіси в смт Журавно та в с. Підбуж можна долучитися 27 та 28 грудня.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Небайдужих львів’ян просять не лише долучитися до збору речей та коштів на закупівлю найнеобхіднішого для стареньких із хоспісу у Журавному (на Жидачівщині) та Підбузького геріатричного пансіонату (на Дрогобиччині), а й самим поїхати туди, щоб поспілкуватися. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила волонтерка Софія Муцин.

За її словами, раніше до стареньких із хоспісу та геріатричного пансіонату планували їхати напередодні Дня Святого Миколая, проте візит дещо відтермінували. У планах провідати стареньких уже 27-28 грудня.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

У хоспісі, що у Журавно, зараз перебуває 30 стареньких, а у Підбужі – 117. Серед необхідних речей, які просять зібрати:

  • засоби особистої гігієни (мило, шампунь, зубні пасти),
  • засоби гігієни загальні (пральні порошки, засоби для миття посуду, підлоги, посуду),
  • підгузки розміром М та Л,
  • пелюшки розміром 60х90
  • продукти довгого зберігання (крупи, олія, борошно, цукор, макарони, консерви тощо).

 

Читайте також: Львів’ян просять допомогти стареньким із хоспісу та геріатричного пансіонату

Проте, як зазначає Софія Муцин, до поїздки може долучитися кожен, аби поспілкуватися зі старенькими, подарувати їм увагу, любов та підтримку. Для тих, хто хоче допомогти фінансово, просять кошти надсилати на картку 4731219613680606 (Софія Муцин), або зателефонувати за номером – 068 492 60 26, якщо є потреба щось передати зі списку необхідного.

Нагадаємо, про благодійні ініціативи, до яких може долучитися кожен напередодні Дня Святого Миколая, читайте у підбірці Тvoemisto.tv.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!