Політична реклама

Ювілейний Lviv Fashion Week пройде в перші дні жовтня

2680 0
3-7 жовтня 2012 року у Львові пройде десятий сезон Lviv Fashion Week. Організатори обіцяють лише прем'єрні покази. Колекції весна-літо 2013 продемонструють українські дизайнери, а також модельєри з Польщі, Росії, Словенії. Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції один з організаторів Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

Цьогорічний Львівський Тиждень Моди представить IV конкурс молодих дизайнерів САБОТАЖ, студентські покази OFF schedule, колекції In AVANT GARDE, шоуруми, виставки.

Свої нові колекції продемонструють Роксолана Богуцька, Оксана Муха, Петро Нестеренко-Ланько, Артем Комаров, Віктор Черкаський, Оля Романова та інші. Дебютні колекції покажуть David Bacali (Словенія), kriSTINA CREGODAEVA (Росія), Христина Рачицька (Львів), Світлана Возіян (Севастополь).

Спеціальний гість – Наташа Павлученко – провідний польський дизайнер.

Тиждень моди відкриється 3 жовтня студентськими показами OFF schedule в ТЦ Інтерсіті (просп. Чорновола 67 г).

Десятий сезон Lviv Fashion Week буде відзначений спеціальним показом Mercedes-Benz White collection (присвяченим офіційному партнеру Mercedes-Benz) – колекцією білих суконь з використанням логотипу Mercedes-Benz від дизайнерів-учасників різних сезонів Львівського Тижня Моди.

Шоурум Lviv Fashion Week працюватиме на місці проведення показів у Виставковому центрі «Шувар Експо» 6-7 жовтня. Дизайнери представлять для продажу одяг, сумки, взуття та прикраси.

Тиждень мод проходитиме на трьох локаціях: проекти і покази 3-4 жовтня – в ТЦ Інтерсіті, конкурс САБОТАЖ і покази 5 жовтня – в Mirotel Resort & Spa у Трускавці, покази основного розкладу 6-7 жовтня - у Виставковому центрі Shuvar- Expo.

На відкриття Lviv Fashion Week у ТЦ Інтерсіті – вхід вільний.

На всі інші заходи потрібно придбати запрошення, вартість запрошення від 150 до 250 грн.

Запрошення можна придбати в постійно діючому шоурумі Lviv Fashion Week, Сектор №3 (вул. Корнякта,1)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!