Політична реклама

З 12 квітня у Львові запрацює Великодній ярмарок

1393 0
Виконком Львівської міської ради прийняв рішення про організацію і проведення Великоднього Ярмарку на пр. Свободи.

Традиційне ярмаркове містечко облаштують на алеї від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Ярмарок працюватиме впродовж місяця, з 12 квітня до 12 травня.

«Великодній Ярмарок у Львові відбудеться вже вп’яте. На ярмарку можна буде придбати великодні сувеніри, одяг та аксесуари ручної роботи, скуштувати страв національної та місцевої кухні, а також спробувати себе у різноманітних народних ремеслах», - зазначають організатори Великоднього Ярмарку у Львові.

Зауважимо, з 12 до 19 квітня включно на Ярмарку не здійснюватиметься торгівля алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом, а також у цей час не проводитимуть розважальних заходів та утримаються від виконання музичних творів.

Режим роботи Великоднього Ярмарку на пр. Свободи: у робочі дні – з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні – з 10:00 до 23:00 год. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!