Із 3 січня 2020 року діятимуть нові рахунки для сплати єдиного соціального внеску

2941 1
Кошти, що надійдуть за старими реквізитами, зараховані не будуть.
ілюстративне фото: lexinform.com.ua

ілюстративне фото: lexinform.com.ua

Із 3 січня 2020 року почнуть діяти нові рахунки для зарахування єдиного соціального внеску за стандартом IBAN. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДПС у Львівській області.

«Кошти, сплачені платниками податків з 3 січня на старі рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез'ясовані надходження», – ідеться в повідомленні ДПС.

Читайте також: Українські підприємці зможуть відкривати єдиний рахунок для сплати податків

Нові рахунки для кожного територіального управління ДПС розміщені за посиланням. Також реквізити можна отримати у Центрах обслуговування платників при податкових інспекціях.

Податкова служба нагадує, що єдиний соціальний сплачується незалежно від фінансового стану платника.


Читайте також:
18 Грудня, 2019 12:11
666 ...".. кошти , які надійдуть ... . зараховуватись не будуть.." ... це замість подякувати , що ті "кошти" надійшли ...то -- чому ми бідні ? ... бо й тому , що в Україні усюди розвелось отаких "розумників" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!