Із другого семестру львівських учнів навчатимуть стрільби

2592 0
Це передбачено для учнів 9-11 класів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З початку нового навчального семестру учнів 9-11 класів у Львові навчатимусь поводженню зі зброєю. Це роблять для того, аби діти з усіх шкіл отримали базові навички. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

«З другого семестру ми проведемо навчання з стрільби та поводження зі зброєю для усіх учнів 9-11 класів. До цього будуть залучені наші вчителі та хлопці, які повернулись з війни», – зазначає він.

За його словами, навчання буде відбуватись у школах, які мають облаштовані тири та спеціальний інвентар. Учні, школи яких не відповідають умовам, будуть приєднувати до облаштованих шкіл. Зазначимо, раніше було відомо, що у 20 закладах освіти Львівської міської територіальної громади є спеціальні приміщення, тири, де можна проводити навчання зі стрільби.

Читайте також: Учні молодших класів львівських шкіл відтепер щодня ходитимуть на прогулянки

Нагадаємо, що із понеділка, 23 січня, у львівських школах розпочнеться другий семестр. Кожна школа самостійно визначатиме форму навчання, як і в першому семестрі. Навчальні заклади повністю забезпечені всім необхідним та мають опалення, а тому вирішили розпочати другий семестр. Відтепер учні молодших класів щодня ходитимуть на прогулянки. Це відбуватиметься в межах навчального процесу та за будь-якої погоди. 

Христина Яким

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!