З наступного тижня автобуси №43 курсуватимуть за зміненим маршрутом

1881 0
Тимчасові зміни у маршруті діятимуть до завершення ремонтних робіт на вул. С. Бандери.
фото: лмр

фото: лмр

З понеділка, 6 грудня громадський транспорт на маршруті №43 сполученням вул. Суботівська – вул І. Раковського курсуватиме за тимчасово зміненою схемою руху. До звичного маршруту автобуси повернуться після закінчення ремонтних робіт на вул. С. Бандери. Про це інформують в управлінні транспорту Львівської міської ради.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Відтак, у напрямку від вул. І. Раковського до вул. Суботівської автобуси №43 курсуватимуть через вул. Зелену – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. Митрополита Андрея – вул. Шептицьких – пл. М. Кропивницького – вул. Городоцьку та надалі за маршрутом.

Нагадаємо, з 1 листопада для проїзду відкрили вул. С. Бандери – вул. Антоновича.

Додамо, що вартість реконструкції вулиці Степана Бандери становить 209 мільйонів гривень. Проектно-кошторисну документацію розробила у 2020 році проектна організація ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

29 вересня минулого року, коли частину вулиці закрили на ремонт, на перехресті Степана Бандери та Карпінського пройшли збори мешканців, які захищали історичне покриття вулиці. На початку ремонту планували, що дорожнє покриття вулиці буде комбінованим. Стару бруківку мали залишити хіба що у міжколійному просторі та у слотах для паркування. Утім, у грудні, коли вже активно велись роботи, при замощуванні вулиці вирішили не використовувати римського каменю. Дорогу вистелять дрібною бруківкою-мозаїкою, а між рейками буде груба бруківка. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!