З понеділка Ernest Airlines скасовує два авіарейси зі Львова до Італії

2211 0
Відновити рейси та відкрити нові напрямки планують у літній сезон.
фото: львівський аеропорт/Facebook

фото: львівський аеропорт/Facebook

Із 21 січня італійська лоукост-авіакомпанія скасовує рейси зі Львова до Венеції та Мілана (Мальпенса). Про це повідомили на сторінці Львівського аеропорту у Facebook.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Про зміни у графіку та географії польотів зі Львова авіакомпанія оголосила 9 січня. Про оновлений графік та нові напрямки мають повідомити додатково. За інформацією сайту Lowcostavia, рейси планують відновити влітку та відкрити нові напрямки, а нині їх скасували через низький пасажиропотік у зимовий сезон.

Нагадаємо, авіакомпанія Ernest Airlines почала літати до Львова з 20 жовтня 2017 року. Тоді відкрили рейс до Мілана (Бергамо). У грудні того ж року запровадили ще два напрямки зі Львова – до Венеції та Неаполя. Торік у червні Ernest Airlines почала літати до Мілана (Мальпенса) та Рима (Ф’юмічіно).

Читайте також: Зі Львова можуть запустити авіарейс до Амстердама

Додамо, що рейси авіакомпанії неодноразово затримувались у аеропортах Італії без пояснення причини скасування чи затримки рейсу від компанії-перевізника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!