Політична реклама

З травня між приймаючими містами Євро-2012 курсуватимуть потяги "Хюндай", - Колесніков

1289 0
Перший швидкісний «Хюндай» прибуде в Україну до 15 березня, а вже з 15 травня українці та гості країни зможуть подорожувати між приймаючими містами Євро-2012 новими поїздами. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков у вівторок, 31 січня на підсумковій прес-конференції у Києві.

«Вчора перший потяг «Хюндай» був завантажений на корабель та вийшов в одеський порт. Він буде у плаванні протягом 40-45 діб», - сказав Борис Колесніков.

За його словами, перевезення перших пасажирів країною швидкісними поїздами почнуть з 15 травня. До цього часу «Хюндаї» проходитимуть технічне випробування та обкатку, - повідомляє "Інформаційний центр "Україна-2012"

Також Борис Колесніков зазначив, що водночас із стартом продажу квитків для українців, іноземні туристи, які планують приїхати в Україну на Євро, зможуть забронювати квитки.

«15 травня почнеться продаж квитків через Інтернет не лише для іноземців, а й для всіх бажаючих», - зазначив Віце-прем’єр-міністр.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!