За час війни Росії проти України загинуло вже 2 тисячі мирних мешканців

1695 0
Водночас вдалося зберегти життя більш ніж 150 людей, ліквідувати понад 400 пожеж, які виникали після ворожих обстрілів.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Упродовж семи днів війни Росія знищила сотні об’єктів транспортної інфраструктури, житлових будинків, лікарень та дитячих садків. За цей час вже загинуло понад 2000 українців, не враховуючи захисників. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

«Друг пізнається в біді. Вже понад 160 годин Україна і весь український народ тримає оборону від підступного і цинічного нападу Росії та Білорусії, а кожна година, це втрачені життя наших дітей, жінок та захисників», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Відео

Сьогодні основні зусилля Державної служби з надзвичайних ситуацій України направили на порятунок людей. Так, вдалося зберегти життя більш ніж 150 українців, ліквідувати понад 400 пожеж, які виникали після ворожих обстрілів, евакуювати понад 500 людей. Піротехніки також знешкодили 416 вибухонебезпечних предметів.

Водночас при виконанні завдань загинуло 10 рятувальників та 13 отримали травми.

Додамо, що сьогодні завершується процес передачі для ДСНС України семи одиниць сучасної пожежно-рятувальної техніки, яка негайно надійде на озброєння нашим рятувальникам з Польщі.

Нагадаємо, за шість днів війни Росія втратила 5840 осіб особового складу. Детальніше про втрати агресора читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!