За добу в Україну прибули понад пів тисячі пасажирів евакуаційними рейсами

1355 0
Порушників режиму самоізоляції минулої доби на кордоні не зафіксували.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Протягом доби 2 травня в Україну евакуаційними рейсами прибули понад 550 пасажирів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання на коронавірусну інфекцію у них не виявили.

«Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили чотири спеціальні пасажирські авіарейси з Нью-Йорка (США), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) та Цюриха (Швейцарія). Цими літаками в Україну прибуло понад 550 пасажирів», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Уряд увів обов'язкову обсервацію українців, які повернуться з-за кордону

Пасажири цих авіарейсів обрали карантинні обмеження із застосуванням мобільного додатку «Дій вдома». Загалом минулої доби у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби оформили на в’їзд та виїзд приблизно 15 тисяч людей. Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в жодного не виявили.

Порушників режиму самоізоляції минулої доби на кордоні теж не зафіксували.

Нагадаємо, що в Україні станом на 3 квітня коронавірус вже виявили у 11 913 людей, з них 288 померли, а 1 547 — одужали. За добу виявили 502 нових випадків інфікування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!