За минулий тиждень на Covid-19 захворіли майже 300 мешканців Львівщини

700 0
Серед захворілих 5 осіб померли.
Фото: S&B Vonlanthen for unsplash

Фото: S&B Vonlanthen for unsplash

У період з 31 жовтня по 4 листопада на Львівщині провели 2927 досліджень на Covid-19. З них 273 випадки виявилися позитивними. Серед захворілих 5 осіб померли.

Джерело: пресслужба ЛОВА

У медзакладах на стаціонарному лікуванні перебуває 250 пацієнтів.

Загалом від початку пандемії, з лютого 2020 року на Львівщині на коронавірус захворіли 323 794 людини, померли – 6823, одужали – 312 816.

Медики закликають дотримуватися правил особистої гігієни – носити маску у разі наявності нежиті та звертатися до лікаря при симптомах ГРВІ. Щепитися від коронавірусу можна у поліклініках та амбулаторіях сімейної медицини. Щоб зробити щеплення, слід звернутися по скерування до сімейного лікаря. Перелік пунктів щеплень по області можна знайти за посиланням.  

На Львівщині серед вакцин у наявності є Comirnaty/Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech.

Нагадаємо, про те, чи посилюватимуть карантин на Львівщині, у якому віці зараз найчастіше хворіють на Covid-19, чи змінилися симптоми та які вакцини є в наявності у області читайте у матеріалі.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!