За ніч львівські патрульні зупинили 12 нетверезих водіїв

2084 0
У одного із водіїв патрульні виявили 2,02 проміле алкоголю, що в десять разів перевищує норму.
Фото: Патрульна поліція Львівської області / Фейсбук

Фото: Патрульна поліція Львівської області / Фейсбук

За ніч із неділі на понеділок 18 червня львівські патрульні зупинили 12 нетверезих водіїв. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Читайте також: Штрафувати, навчати і запобігати. Як зробити львівські дороги безпечними

Зокрема на вул. Любінській патрульні зупинили водія автомобіля Opel, який врізався в перешкоду. Під час спілкування з водієм з’ясувалося, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У результаті перевірки у нього виявили 2,02 проміле алкоголю, що у десять разів перевищує норму. На водія склали відповідний протокол, а авто забрали на штрафмайданчик.

На вулиці Тарнавського патрульні зупинили водія автомобіля Porshe з іноземною реєстрації за порушення правил дорожнього руху. Необхідних документів на автомобіль чоловік не мав. Крім цього, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на місці чи в медзакладі водій відмовився, тому патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за відсутність документів.

На вулиці Чорновола правоохоронці затримали водія, який їхав попри заборонений знак. Документів на автомобіль чоловік при собі не мав. Під час перевірки на алкоголь, у водія авто виявили 1.14 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали відповідний протокол.

Читайте також: У Львові нетверезий водій в’їхав у зупинку громадського транспорту

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги — соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту — серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії — група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!