За які нові назви вулиць проголосували львів’яни. Результати

2461 0
Так, у Львові можуть з'явитися вул. Левка Лук'яненка, Героїв Маріуполя, Юрія Руфа та інші.
Фото умовне: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото умовне: Твоє місто/Іван Станіславський

У Львові з’явилися результати онлайн-голосування за нові назви першого блоку вулиць. Так, львів’яни обрали назви для 14 вулиць, які пізніше мають затвердити на сесії Львівської міськради. Про це повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко.

Читайте також: З якими назвами вулиць у Львові ми попрощаємося

«Пропозиція, що набрала найбільше голосів, отримає один додатковий голос, який враховуватиме робоча група при затвердженні нової назви вулиці. Засідання робочої групи, де мають остаточно визначитися з новими назвами для першого блоку вулиць, відбудеться в четвер, 23 червня»– йдеться у повідомленні ЛМР.

Нагадаємо, що 15 червня завершилося голосування за перший блок вулиць, які у Львові планують перейменувати. Загалом у переліку їх є понад 50. Tvoemisto.tv з’ясувало, коли зміни з перейменувань зможуть реалізувати та як це вплине на мешканців міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!