Львів'яни можуть виграти премію за знайдену у ЗМІ джинсу

2184 0
Інститут масової інформації оголошує конкурс на виявлення прихованої політичної реклами — джинси — у місцевих друкованих та інтернет-виданнях під назвою «Лови джинсу!». Конкурс триватиме до парламентських виборів-2014.
Фото: dailylviv.com

Фото: dailylviv.com

Мета конкурсу —  популяризація ідеї критичної оцінки публікацій в ЗМІ про кандидатів напередодні виборів, та підвищення медіаграмотності населення, повідомляється на сайті Інституту масової інформації.

Джинса — це прихована політична реклама, яку у ЗМІ маскують так, щоб читачі думали, що це справжні журналістські матеріали.

Конкурс “Лови джинсу!” складатиметься з двох частин:

1) Виявлення джинси у місцевих виданнях.

Для участі потрібно надіслати вирізку з газети або скан чи фото публікації (для інтернет-видань — гіперпосилання або скріншот) разом із коротким описом, чому ви вважаєте цей матеріал джинсою.

За результатами вересня і жовтня експерти ІМІ визначатимуть по троє переможців, які отримають дипломи та премії (500, 300 та 200 гривень за 1, 2 і 3 місця відповідно).

2) Конкурс статей/блогів про джинсу у місцевих виданнях.

Для участі потрібно проаналізувати джинсу у місцевих виданнях та ситуацію з цією проблемою у вашому регіоні загалом. Перевагою буде розміщення публікації у місцевому ЗМІ.

За результатами буде визначено трьох переможців, найкращі публікації будуть розміщені на сайті ІМІ та партнерів. Призовий фонд:

1 місце — 2000 гривень

2 місце — 1500 гривень

3 місце — 1000 гривень

Матеріали на конкурс надсилати на адресу: [email protected] (тема листа — “Лови джинсу!”) або на поштову адресу: м. Київ, вул. Червоноармійська, 32А, офіс 9. Прохання до учасників у листах чітко вказувати ім’я та прізвище, місто та рід занять. Роботи приймаються до 22 жовтня включно.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!