Забудовника Полярону оштрафують на 50 тис. грн за зрізку багряників та лип

2188 1
У 2017 році цього ж забудовника вже оштрафували за пошкодження 33-х багряників.
Фото: Микола Климентович

Фото: Микола Климентович

На вулиці Угорській, 14 забудовник ТзОВ «Юніко-Істейд» зрізав 40 багряників та одну липу, що росли на території будівництва. Про це повідомили у Держекоінспекції.

Читайте також: Різати не можна пересадити. Хто у Львові може зрізати дерева

Забудовник завдав шкоди на майже 50 тис. грн, тож Держекоінспекція скерувала матеріали обстеження до Львівської місцевої прокуратури №1 та в Сихівський відділ поліції.

У 2017 році цього ж забудовника вже оштрафували за пошкодження 33-х багряників. Тоді сума збитків становила майже 75 тис. грн, які ТзОВ «Юніко-Істейд» сплатило.

Читайте також: На місці пошкоджених дерев на Сихові висадили 20 сакур. Фото

На території колишнього заводу «Полярон» будують одразу кілька забудовників. Влітку цього ж забудовника оштрафували за пошкодження рідкісних багряників. Тоді він зрізав 12 багряників, за які сплатив місту близько 200 тис. грн, а пошкодженні дерева взялися лікувати.


 

 

 

 


Читайте також:
17 Жовтня, 2019 17:17
Ганна Тепер цей забудовник створює тим багряникам, що вціліли, умови для повільного засихання. Там замощено два широких хідники, а довкола стовбурів цих дорослих дерев залишено дуже малу площу ґрунту. Хоча можна було замостити плитку "шахматкою" частково довкола стовбурів )як це зроблено на пл. Данила Галицького
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!