Політична реклама

Забудовувати сквер навпроти школи на Сихові не будуть

3697 0
Учора, 5 травня, у Сихівському районі Львова мешканці протестували проти забудови скверика навпроти школи №98. Батьки, які звикли гуляти у зеленій зоні з дітьми, знесли паркан, який днями встановили довкола дерев, щоб розпочати будівництво.

Однак, як повідомив  tvoemisto.tv заступник голови Сихівської районної адміністрації Іван Коркішко, вести будівництво на місці скверу не будуть. Паркан звели оскільки на місці кафе, яке розташоване за адресою проспект Червоної Калини 109, планують збудувати торговий комплекс. Відтак, забудова буде здійснюватися у висоту і змінювати планування території не будуть.

Місце будівництва огородили для того, щоб туди заїжджала техніка, після завершення робіт будівельний майданчик знесуть, - запевнив Іван Коркішко. Однак мешканці мікрорайону невдоволені такими діями, оскільки огорожа зменшує прохід і заважає гуляти у зеленій зоні.

Для будівництва торгового комплексу є всі необхідні документи, - зазначив Іван Коркішко. Висота будівлі має сягати 11 метрів.

Водночас , за словами Івана Коркішка, згідно із законодавством ніяких громадських слухань у цьому випадку не передбаченно. Вчора мешканці мікрорайону спілкувалися із забудовниками безпосередньо на місці будівництва.

Будівництво має тривати не більше року, після завершення робіт власник зобов’язаний відновити благоустрій території. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!