Загадкова, спокуслива і віртуозна. Львівський пікардієць створив авторську крафтову каву

3414 0
В асортименті кава з шоколадними нотками, кислинкою та післясмаком горіхів, сухофруктів або прянощів.
Фото: Melodie di Caffe

Фото: Melodie di Caffe

Соліст вокальної формації «Піккардійська Терція» Андрій Капраль, який займається музикою близько 35 років, вирішив створити у Львові власну крафтову каву. В асортименті кава на будь-який смак: з шоколадними нотками, елегантною кислинкою та вишуканим післясмаком горіхів, сухофруктів або прянощів. Про це Тvoemisto.tv розповів сам Андрій Капраль.

Читайте також: Жадно жити своє життя. Ірена Карпа про те, як закохуватися і знову виходити заміж

Свою каву автор назвав не інакше, як мелодія кави – «Melodie di Caffе».

«Хотів об’єднати музику і каву, і щоб справжня кава звучала у кожній чашці. Є кава в зернах «Misteriosa», «Virtuoso» та «Seducente», тобто «Загадкова», «Спокуслива» і «Віртуозна». Усі вони різні – є з кислинкою, гірчинкою чи міцна», – каже Андрій Капраль.

Зерна для авторської кави замовляє в торговому домі «Галка». Далі зерна обсмажує – за своєю технологією.

«Сам дуже люблю каву. Але «чисту» – без молока, ароматизаторів і навіть підсолоджувачів. Для того, щоб створити власну авторську каву, багато про неї читав, дивився відео, радився з фахівцями та слухав лекції», – каже Андрій Капраль.

Читайте також: Маленький Прованс. Подружжя створило біля Львова парк квітучих рослин

Скуштувати каву від Андрія Капраля наразі можна у Віденській кав’ярні та кафе «Горіховий дім». Також її можна замовити через інтернет-сторінку. Поки що вона лише в зернах розфасована по пів- та кілограму.

Кілограм крафтової кави від Андрія Капраля коштує в межах 400 грн.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!