Загроза ракетного удару та повернення українців з-за кордону. Як минула доба на Львівщині

14587 0
За добу на Львівщині сирени про повітряну тривогу лунали двічі.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сирени. Двічі на Львівщині лунали сирени про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару. Про це повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: До Львова сьогодні прибудуть евакуаційні поїзди з Краматорська

Поселення людей. Прийняли і розселили майже 3 тисячі вимушено переміщених людей. Від початку повномасштабного вторгнення рф на Львівщині надали прихисток 276 тисячам жителів інших областей. Майже стільки ж людей поселились у приватному секторі самостійно.

Зареєструвались як внутрішньо переміщені особи на Львівщині у ЄІБД понад 30 тисяч осіб. Реєстрація дає можливість отримувати допомогу від держави.

Перехід через кордон. Кордон на виїзд через переходи у Львівській області перетнули 14 тисяч осіб. З 24 лютого – 1 мільйон 375 тисяч.

Читайте також: Російські війська відходять з Чернігівської області

Повернулися в Україну за добу понад 19 тисяч громадян. Від початку широкомасштабного вторгнення – 556 тисяч наших земляків.

Підозрілі повідомлення. Поліція Львівщини опрацювала 1383 звернення від громадян щодо підозрілих людей, автівок та об'єктів.

Нагадаємо, що уночі та під ранок війська рф завдали ракетних ударів по Полтаві, Кременчуку, а також Кривому Розі та Дніпрі. Під ворожий обстріл потрапили житлові будинки та інфраструктурні об'єкти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!