«Захар Беркут» у Славську відновлює роботу

4913 0
На горі є пам’ятка місцевого значення – джерело «Писана Криниця».
Фото/ zaharberkut.ua

Фото/ zaharberkut.ua

Від суботи, 30 квітня оглядовий витяг «Захар Беркут» у Славську відновлює свою роботу. Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОВА.

«Оглядовий підйом дозволить вам послабити відчуття тривоги, стабілізувати емоційний стан, вдихнути свіже гірське повітря і відчути цілющу енергію Карпат! А ще, насолодитись неймовірними краєвидами на оглядовому витягу, на гору Високий Верх, звідки відкривається фантастичний краєвид одночасно Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей», – зауважують в управлінні.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова. До Захара Беркута

Зазначимо, що на горі є пам’ятка місцевого значення – джерело «Писана Криниця».

«Захар Беркут» розташований за адресою с. Славське, вул. Б. Хмельницького, 1. Витяг працює з 09:00 до 18:00 год.

Нагадаємо, що курорт «Захар Беркут» перейшов у власність до структур, які наближені до власника «Галнафтогазу» Віталія Антонова. Він впродовж останніх п’яти років заявляв про намір розбудови гірськолижного курорту у Славську. ТзОВ «Захар Беркут» і ТОВ «Гірськолижний комплекс «Волосянка» наприкінці минулого року змінили керівників і бенефіціарних власників. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!