Заходи безпеки від СБУ в центрі міста та нічний снігопад. Головні події дня у Києві

809 0
Дайджест новин за 11 січня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Безпекові заходи в урядовому кварталі 

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Печерського району столиці, зокрема, в межах урядового кварталу. Можливі обмеження проходу та проїзду вулицями, перевірка документів, огляд автомобілів.

Візит мерів чотирьох європейських столиць

У Києві з візитом перебувають мери чотирьох європейських столиць – Варшави, Праги, Братислави і Будапешта. Зокрема, вони зустрілись з міським головою столиці України Віталієм Кличком. Під час зустрічі Кличко та мер Варшави підписали листа про наміри щодо співробітництва між київським та варшавським метрополітенами і про передачу польською столицею Києву 60 вагонів метро.

Крім того, мери чотирьох європейських столиць наголосили, що і надалі допомагатимуть столиці України – зокрема, обладнанням, щоб пройти цю складну зиму, гуманітарно та в майбутньому відновленні й відбудові.

Нічний снігопад

Протягом дня у Києві долали наслідки нічного снігопаду. До роботи залучили близько 300 одиниць техніки та понад 430 працівників з ручного прибирання КК «Київавтодор». Також до прибирання залучили 105 одиниць техніки та майже 3500 працівників керуючих компаній.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!