Захисникам України потрібні три речі: зброя, зброя і ще раз зброя, – президент Польщі

3889 0
Фотографії з Бучі свідчать про те, що не має бути жодних компромісів.
Анджей Дуда

Анджей Дуда

Фотографії з Бучі засвідчують, що не треба шукати компромісу з агресором за будь-яку ціну – Україні зараз потрібно багато зброї. На цьому наголосив у Твіттері президент Польщі Анджей Дуда. 

«Злочинців треба назвати злочинцями, притягнути їх до відповідальності і засудити. Фото з Бучі доводять хибність переконання, що потрібно шукати компроміс за будь-яку ціну. Насправді захисникам України насамперед потрібні три речі: зброя, зброя і ще раз зброя», – написав Дуда.

Зазначимо, що премєр-міністр Польщі Матеуш Моравецький звернувся до лідерів Євросоюзу із закликом переглянути політику щодо російського режиму. «Різанина в Бучі - це більше ніж тривожний дзвінок для Європи та світу. Це страшний крик про справедливість, свободу та право на життя; про базові та загальнолюдські цінності».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!