«Закохані злодії» у Львові. KOZAK SYSTEM презентують львів'янам нові пісні

893 0
У творчості «козаків» є все: від потужного панк-року до ліричних балад, від мелодійного етносу до мультижанрової суміші козацьких пісень.
Фото: Fanmuza

Фото: Fanmuza

Цієї суботи, 17 липня, гурт KOZAK SYSTEM презентує у Львові свій альбом «Закохані злодії», який вони написали за час карантину. Зокрема, вперше саме у місті Лева вони виконають композиції з альбому та кілька зовсім нових пісень.

Гурт навіть записав відеозвернення-запрошення для львів'ян із закликом поринути у драйвову атмосферу.

«Львову поталанить більш, ніж іншим, бо ми виконаємо вперше тут і треки з альбому, і кілька зовсім нових пісень», – розповідають KOZAK SYSTEM.

Концерт відбудеться 17 липня, о 20:00, у Ennio Event Square, що на вул. Джерельній, 22. Квитки можна придбати на kasa.in.ua за посиланням. Через карантинні обмеження кількість квитків є обмеженою.

Нова пісня гурту "Танцюєш"

KOZAK SYSTEM – це колектив, що не обмежуються стильовими чи жанровими рамками. У творчості «козаків» є все: від потужного панк-року до ліричних балад на вірші сучасних поетів, від мелодійного етносу до мультижанрової суміші козацьких пісень з реггі, від гостросоціальних треків до патріотичних військових гімнів.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!