Київ

Залишити як є. У Києві роботи з аварійним центральним басейном ВДНГ відклали «до кращих часів»

764 0
Басейн на центральній площі планували або закрити від очей відвідувачів, або висадити там клумбу з квітами.
Фото: Євген Мушкін / Facebook

Фото: Євген Мушкін / Facebook

На столичному ВДНГ не перетворюватимуть один з центральних декоративних басейнів у клумбу для квітів. Такий варіант розглядався, як тимчасова альтернатива через нестачу коштів на ремонт найближчим часом. Про це написав генеральний директор Євген Мушкін у Facebook.

«...У Експоцентру поки немає фінансової можливості зробити ремонт (потрібно десь 3 млн грн)... Ми проаналізували ваші коментарі, зважили всі «за» і «проти» і вирішили клумбу не робити, а залишити басейн поки як є. Чому? Тому що якщо ми зробимо клумбу, то до ремонту ми можемо справді повернутися нескоро. А так у нас залишиться стимул збирати кошти для ремонту», – пояснює Мушкін.
Також серед отриманих пропозицій гендиректор виокремив запропоновану у коментарях під дописом: поставити поруч із басейном стенди з QR-кодом і закликом перерахувати 10 грн на ремонт. Тобто, якщо 300 тис. людей (близько 10% всіх відвідувачів) перерахують по 10 грн, це зможе покрити приблизну вартість ремонту у 3 млн грн.
 
У коментарях під дописом підтримують ідею встановлення таких табличок та зазначають, що чудовим варіантом є встановлення двох окремих QR-коди – один для ремонту басейну, а інший, в іншому місці на території музею для підтримки ЗСУ.
 
До слова, на ВДНГ цього місяця відкриють нову локацію.

 

ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!