«Замінували» суд. У Львові не може розпочатися розгляд нібито образ Зеленського Фединою та Звіробій

2430 0
Під будинком суду відбувається імпровізований мітинг.

У Львові не може розпочатися суд у справі нібито образ президента Зеленського нардепкою Софією Фединою та волонтеркою Марусею Звіробій.

Про це розповів з-під зали суду журналіст медіа-хабу «Твого міста».

Зокрема, за його словами, десь о годині 10 у поліцію надійшло повідомлення про замінування суду. Однак, як повідомили у пресслужбі Галицького суду, вибухотехніки, які працювали на місці нічого не знайшли.

Натомість під будинком суду відбувається імпровізований мітинг, на якому виступають п’ятий президент України Петро Порошенко та нардепи від Європейської солідарності.

 

Також є інформація про те, що неподалік суду був замінований один з автомобілів, на якому приїхали активісти. За словами протестуючих, у ньому було бутафорське піаніно.

За попередньою інформацією, суд таки має розпочатися о 12.30.

Нагадаємо, 27 жовтня Галицький районний суд Львова відклав розгляд цієї справи через відсутність у суді представника від Президента України. 

Як повідомлялося, слідчі ДБР наприкінці листопада 2019 року направили на погодження до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру Федині та Звіробій.

Справу порушено за фактом їхніх нібито образливих висловлювань на адресу Зеленського 26 жовтня 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!