Замінування шкіл і поліклініки та загроза ракетного удару на Львівщині. Головне за добу

1380 0
Коротко про те, що важливо знати мешканцям Львівщини за минулу добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. 24 січня, була загроза удару крилатими ракетами з території білорусі. Повітряна тривога тривала 40 хвилин. Небезпека не справдилась. Однак сьогодні вранці сирени знову оголосили про повітряну тривогу. У білорусі злетіли літаки А-50, СУ-30, МІГ-31, які є носіями «Кинджалів». Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Замінування. Учора на Львівщині повідомляли про замінування 12 навчальних закладів та поліклініки. Під час огляду евакуювали близько 1600 осіб. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибула ще 71 людина з числа ВПО. 

ЦНАПи. Львівщина – серед лідерів зі створення ЦНАПів в Україні. До першої трійки увійшли Тернопільська, Черкаська та наша область. Упродовж 2022 року в області створили 13 центрів надання адміністративних послуг та надали майже 750 тисяч адмінпослуг.

Дороги. Проїзд державними та місцевими дорогами Львівської області забезпечений. Покриття – місцями мокре та з невеликим снігом. Забезпечують проїзд 50 осіб та 40 одиниць техніки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!