Засніжений Львів. Фоторепортаж

951 0
Львів'ян попереджають, що температура може знизитись до 15 градусів морозу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Упродовж тижня львів'ян попереджають про погіршення погодних умов. Температура може знизитись до 15 градусів морозу. Сьогодні у Львові падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3 – 8 м/с. Температура вночі коливатиметься від 8 до 10° морозу, вдень 5 – 7° морозу.

Читайте також: Весна прийде нескоро. Синоптики сказали, якої погоди львівʼянам чекати в лютому

Вночі для очищення доріг державного та місцевого значення на Львівщині задіяли 119 одиниць спецтехніки.

За прогнозом гідрометцентру, морозна погода на більшості території України триматиметься щонайменше до 9 лютого.

Читайте також: Керування автомобілем  на ожеледиці. 11 порад

Водночас мешканців просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15-80, або ж залишати інформацію на Facebook-сторінці Гарячої лінії.

Фото: Іван Станіславський, Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!