Затримки на кордоні з Польщею та очищення доріг на Львівщині. Головне за добу

904 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Упродовж 5 лютого та ночі 6 лютого загроз повітряно-ракетних ударів у Львівській області не виникало. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Очищення доріг.  Вночі для очищення доріг державного та місцевого значення на Львівщині задіяли 119 одиниць спецтехніки. Станом на зараз організації, відповідальні за експлуатаційне утримання доріг області, продовжують очистку шляхів. Якщо ви маєте інформацію про нерозчищені дороги державного та місцевого значення у нашій області, телефонуйте на Гарячу лінію Львівської ОВА: 112.

Переселенці.  Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 52 вимушені переселенці. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1192 особи.

Благодійний збір для ЗСУ. Юрій Напора виступив перед парафією церкви Успіння Пресвятої Богородиці у селі Страдч Яворівського району. Парафіяни та настоятель храму пожертвували 50 тисяч гривень, які скерують на купівлю БТР для 103 бригади ТРО. Раніше 8-річний Юрчик за три місяці під час гастролей населеними пунктами Львівщини зібрав своїми концертами мільйон гривень на ЗСУ

Кордон. Через вимкнення електроенергії та негоду, електронні системи контрольних служб у пунктах пропуску можуть працювати нестабільно – закладіть додатковий час. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!