Завідувач лабораторії львівського вишу, якого підозрюють у виготовленні наркотиків, вийшов зі СІЗО

1729 0
У лабораторії вишу виготовляли метадон.
Фото: Скріншот із відео зі сторінки Ірини Діденко

Фото: Скріншот із відео зі сторінки Ірини Діденко

Завтра, 9 вересня, суд у Львові розглядатиме питання про відсторонення від посади завідувача лабораторії львівського вишу, якого підозрюють у виготовленні наркотиків. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Читайте також: У львівському виші організували нарколабораторію. Відео

«Суд обрав фігурантам цієї справи 630, 420 і 430 тис грн застави відповідно. Один із фігурантів сплатив 430 тис гривень застави. Завтра в Апеляційному суді прокурори оскаржуватимуть рішення стосовно її розміру, оскільки вважають її замалою», – повідомили у пресслужбі прокуратури.

Також у суді завтра вирішуватимуть питання про відсторонення від посади завідувача лабораторії вишу.

За версією слідства, до справи причетні співвласник львівського кальян-бару, який був організатором нарколабораторї, завідувач лабораторії вишу, який виготовляв метадон, працівник кальян-бару, який адміністрував сайт, та фасувальник-розповсюджувач.

Читайте також: У центрі Львова інспектор колонії передавав засудженим наркотики

Нагадаємо, що у Львові викрили групу осіб, які організували у львівському навчальному закладі нарколабораторію. «Товар» продавали через спеціально створений інтернет-магазин та відправляли поштою.

Метадон – це напівсинтетичний наркотичний засіб, що заборонений у всіх країнах світу через високу смертність. Його розповсюджували по усій Львівщині.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!