Політична реклама

Завтра актори стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» презентуватимуть фільм у Львові (ОНОВЛЕНО)

1680 0
Завтра, 9 лютого, у кінопалаці ім. О. Довженка та Коперніка у Львові відбудеться прем`єра українського фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь». Вартість квитків коливається від 20 до 40 гривень.

 «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» романтична балада, що розповідає про унікальну долю звичайного полтавського хлопця, який під час війни став льотчиком, а згодом через низку карколомних обставин потрапив до племені північноамериканських індіанців. В основу сюжетної лінії фільму покладено реальні факти з біографії Героя Радянського Союзу, льотчика авіації дальньої дії, гвардії старшого лейтенанта Івана Івановича Даценка, який народився неподалік Диканьки на Полтавщині. 

О 16.30 відбудеться народна прем’єра за участі знімальної групи у кінотеатрі ім.Довженка (просп. Червоної Калини, 81, вартість квитка 20-35 грн), а о 19:00 у кінопалаці Коперніка (вул.Театральна, 22, вартість квитка 30-40 грн) розпочнеться офіційна прем’єра фільму у Львові.

Серед учасників прес-конференції будуть: режисер-поставновник Михайло Іллєнко, актори Дмитро Лінартович та Олег Примогенов, генпродюсер фільму Володимир Філіппов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!