Завтра через ремонт на Бандери на низці вулиць не буде води

1462 0
Води не буде з 9.30 до 20.00 год.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Завтра на вул. Бандери у межах реконструкції перепідключатимуть новозбудований водопровід. Через це буде припинено подачу води у Галицький  та Залізничний  райони міста.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, фото

Йдеться про площу св. Юра, вулиці Городоцьку, 85-125, Ангеловича, Озаркевича, Сєченова, Меретина, площу Кропивницького, вулиці Карпінського, Бандери,2-32, Війтовича, Шептицьких, М. Шептицького, Новаківського, Матейка, Рилєєва, Устияновича, Технічна, Архітекторська, Каменярів, Професорська, Бібліотечна, пл. Шашкевича, Словацького, С. Крушельницької, Дорошенка, 38-70 та 39-77.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. На час проведення ремонтних робіт і промивки мешканців просять зробити необхідний запас води.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!