Завтра у Львові для руху відкриють частину вулиці Шевченка

2492 0
Через ремонт закритою залишається ділянка від вул. Юнаківа до вул. Яцкова.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Завтра, 16 червня, ділянка ремонтованої вулиці Шевченка – на відрізку від вул. Залізничної до вул. Юнаківа – буде проїзною. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

«На вказаній ділянці завершили роботи, необхідні для забезпечення проїзду. Верхній шар асфальту постелять тоді, коли запрацює асфальтний завод», – каже директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиць Шевченка і Пилипа Орлика та коли їх завершать

Через ремонт закритою залишається ділянка від вул. Юнаківа до вул. Яцкова. А на прилеглій вул. Єрошенка (від вул. Шевченка до Золотої) запровадили двосторонній рух.

Нагадаємо, що від початку воєнного стану в Україні усі підрядні організації призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали продовжитися, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова. Однак на початку травня підрядник вирішив відновити ремонт вул. Шевченка. Там зроблено було вже 80% із запланованого у третьому етапі реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Попередні два етапи реконструкції цієї вулиці завершили, роботи на ділянці від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн, а першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!