Завтра Львів попрощається з Героєм Олександром Владимиром

2243 0
Загинув 55-річний воїн 7 липня. У нього залишились дружина та син.

Завтра, 13 липня, Львів попрощається з Героєм Олександром Владимиром, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками. Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань. Так, о 15.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, о 15.30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища.

Читайте також: На війні загинув Герой з Яворівщини Іван Корнага

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар. На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Додамо, що львів’янин Олександр Владимир протягом 1974-1984 років навчався у загальноосвітній школі № 35 (сьогодні – Львівська середня загальноосвітня школа східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан» з поглибленим вивченням іноземних мов). Після здобуття середньої освіти навчався у Саранському вищому військовому авіаційному училищі льотчиків.

Учасник бойових дій на території Республіки Афганістан. У 1994-1998 роках служив у 12-тій окремій бригаді армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка Сухопутних військ Збройних сил України. Після виходу на пенсію працював охоронцем у Морському торговельному порту «Южний» та товаристві з обмеженою відповідальністю «Охоронна Агенція Тайфун». Капітан. Впродовж 2016-2022 років служив у лавах 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

Читайте також: У бою з ворогом загинув відомий львівський десантник Андрій Грицко

Загинув 55-річний воїн 7 липня. У нього залишились дружина та син. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!