Політична реклама

Завтра львів'янам презентують художній проект "50"

1348 0
У п’ятницю, 4 жовтня, Львів побачить новий художній проект «50».

Буде представлений список авторів, який є єдиною цінністю та ідеєю, покликаною підсумувати, зібрати в одому місці найскладніші творчі емоції, інформує пре-служба Львівської міськради.

Виставку об’єднує також «Майже порожній ескізник «Lviv Book» — це нотатник з творами 50 авторів, представлених на виставці.

Виставка триватиме з 4 жовтня до 4 листопада на другому поверсі палацу Любомирських (пл. Ринок, 10) та буде відкритою для відвідувачів з 12:00 до 20:00 год. Вихідний день понеділок.

Серед художників: Олег Перковський, Андрій Стегура, Андрій Хір, Гриця Ерде, Марсель Онисько, Вадим Харабарук, Олекса Манн, Євген Самборський, Ірена Заблоцька, Володимир Костирко, Zoza, Кобенко, Катя Іванова, Олег Сусленко, Саша Пес, Сергій Радкевич, Іван Небесник, Денис Струк, Лаврін Шимін, Золтан Ілку, Данило Мовчан, Вітя Кравець, Микола Митякинський, Руслан Тремба, Віктор Лавний, Анатолій Татаренко, В’ячеслав Поляков, Юрій Яблонський, Ярина Мовчан, Данило Ковач, Віталій Агапєєв, Стас Туріна, Роберт Салер, Беата Корн, Станіслав Сілантьєв, Євген Рудий, Віктор Мельничук, Любомир Сікач, Василина Буряник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!