Завтра на реконструкцію закривають другу частину Двірцевої. Як рухатиметься транспорт

1793 0
Наразі для проїзду закрита ліва частина площі до головного входу у вокзал.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

Завтра, 22 березня, починається другий етап реконструкції площі Двірцевої. Як повідомляє прес-служба ЛМР, 22 березня закриють в'їзд для авто на автостанцію, а 25 березня — саму автостанцію.

«Відповідно з 25 березня усі міжнародні рейси будуть відправлятися з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Також звідси буть відправлятися автобуси, які курсують в Трускавець і в Моршин. Усі інші автобуси, які зараз курсують до Автостанції на пл. Двірцевій, будуть перенесені на Приміський вокзал. Трамваї та міські автобуси курсуватимуть без змін», — каже заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

Автостанція облаштує касу на парковці біля Залізничного вокзалу та на Приміському вокзалі.

Рух транспорту біля вокзалу з 8:00 22 березня до 8:00 26 березня організують за схемою нижче.

З 26 березня для проїзду закриють праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організують реверсний рух. Відтак, схема проїзду біля вокзалу виглядатиме наступним чином:

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. З того часу на площі почали заміну колектора, а також розірбали старий фонтан. Додамо, що проект реконструкції площі оприлюднили торік у квітні. ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції площі біля головного залізничного вокзалу, підписало угоду з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон» на 165,5 млн гривень ще 18 жовтня. За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. Реалізація проекту триватиме приблизно два роки.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!