Завтра на Tvoemisto.tv – онлайн-розмова реформатора з Росії та екс-редактора Forbes

1717 0
Завтра, 26 червня, у Львові російський реформатор Альфред Кох та редактор-засновник "Forbes Україна" Володимир Федорін говоритимуть про проблеми та перспективи середнього бізнесу. Переглянути зустріч онлайн можна буде на Tvoemisto.tv.

Традиційно DYB business club за підтримки OTP Private Banking та офіційного імпортера BMW в Україні, компанії АВТ Баварія, проводять зустріч бізнес лідерів. Учасники події – власники українських компаній середнього бізнесу та топ-менеджери великих міжнародних компаній. Завтра за бізнес-розмовою зустрінуться російський реформатор Альфред Кох та редактор-засновник Forbes Україна  Володимир Федорін.

Альфред Кох – російський реформатор, бізнесмен, політик. У1990-ті очолював Держкомітет РФ з управління майном (Держкоммайна), був віце-прем’єром в уряді РФ (1996-1997 роки). Працював головою ради директорів інвестиційної компанії Montes Auri, генеральним директором Газпром Медіа. Автор книги "Ящик горілки" (у співавторстві з Ігорем Свинаренко) і "Революція Гайдара" (у співавторстві з Петром Авеном).

Володимир Федорін – журналіст, в 2011-2013 редактор-засновник "Forbes Україна". Був заступником головного редактора "Forbes Росія", газети "Ведомости" і журналу "SmartMoney". Автор книги "Гудбай, імперія. Розмови з Кахою Бендукідзе".

Переглянути зустріч онлайн можна буде на Tvoemisto.tv. Початок о 15:45.

Довідково. DYB business club заснований у 2008 році випускниками українсько-шведського проекту  Develop Your Business (DYB). Голова клубу – Ігор Гут.  Члени клубу – власники зростаючих компаній середнього бізнесу,  яких об’днує, перш за все, платформа спільних цінностей, а не інтересів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!