Завтра низка будинків на вулиці Шевченка буде без води

1053 0
Вони не буде з 09:00 по 18:00.
Фото: Умовне

Фото: Умовне

У четвер, 16 лютого, з 09:00 по 18:00 призупинять подачу води до будинків на вул. Шевченка у Львові. 

Джерело: «Львівводоканал»

Через планові роботи з перепідключення водопроводу на вул. Шевченка-Пстрака води не буде у мешканців будинку: (парна сторона від №52а до №72, непарна сторона від №9 до №31), зокрема й у житловому комплексі «Велика Британія».

Читайте також: Що робити львів'янам у разі відсутності водопостачання. Перелік адрес з питною водою

Після завершення робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У цей період можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!