Завтра у Львові демонтують ялинку біля Оперного

840 0
ЇЇ відправлять на утилізацію.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Завтра, 23 січня, у Львові демонтують головну ялинку біля Оперного театру. Демонтаж проведе ЛКП «Зелений Львів», після цього ялинку утилізують.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Частину дерева, зокрема стовбур, ми плануємо завезти на нашу технічну базу, що на вул. Замарстинівській, 167а, для обігріву теплиць. Натомість гілля доправимо на станцію компостування, що на вул. Пластовій, 13», — зазначив Володимир Данилюк, директор ЛКП «Зелений Львів».

Читайте також: Львів'ян закликають здати ялинку на корм для тварин

Зазначимо, що у Львові почали діяти пункти, де мешканці зможуть здати ялинки на утилізацію. Загалом у місті буде 7 централізованих пунктів збору. Приносити ялинки у місця збору необхідно 21-22 січня, 25 січня, та 28-29 січня 2023 року. Їх потрібно залишати біля контейнера, а не запихати всередину. Зокрема, у Домівці врятованих тварин закликають львів’ян приносити різдвяні ялинки на корм для тварин.

Нагадаємо, що різдвяне дерево подарувало місту швейне підприємство «Світанок». Ялинку почали встановлювати 16 грудня біля Театру опери та балету. Її висота лише 14 метрів, ялинку прикрасили в минулорічну ілюмінацію. Верхівку дерева прикрасили стилізованим протитанковим їжаком.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!