Завтра у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами

5218 0
У зв’язку з проведенням фестивалю старожитніх автомобілів «Леополіс Гран Прі» у суботу, 4 червня, з 9:00 до 15:00 закриють для проїзду площу Івана Франка й вулиці Вітовського, Стрийську та Героїв Майдану. Про це повідомили в прес-службі міськради.
фото: texty.org.uа

фото: texty.org.uа

Завтра, впродовж вказаного часу трамваї № 3, №9 та №11 не курсуватимуть. Натомість трамваї №1 та №5 їздитимуть за зміненими маршрутами.

Зокрема, з 9:00 до 15:00години, трамваї №1 курсуватимуть на вулицю Пасічну, а трамваї №5 – за маршрутом «вулиця Замарстинівська – церква Святої Анни». Своєю чергою, тролейбуси №25 курсуватимуть за маршрутом «проспект Червоної Калини – площа Петрушевича».

Рух автобусів буде організовано за такими схемами:

Автобуси маршрутів №3а, №18, №35 та №44 курсуватимуть вулицями Шота Руставелі, Кубійовича (Снопківською – в напрямку центру), Свенціцького, Івана Франка й Чмоли. Натомість автобуси маршрутів №24, №30, № 43 та №54 об’їжджатимуть вулицю Вітовського вулицями Івана Франка, Князя Романа, проспектом Свободи й вулицеюДорошенка. Своєю чергою, автобуси маршрутів №45 та №48 курсуватимуть від проспекту Свободи вулицями Дорошенка, Вербицького й Сахарова..

У зв’язку з проведенням святкового параду переможців перегонів, 5 червня з 14:00 до 15:00 буде призупинено рух міського транспорту терміном до 15 хвилин (на час проїзду колони учасників параду) за маршрутом: вулиця Вітовського – вулиця Коперника – проспект Свободи – площа Міцкевича – проспект Свободи».

Детальну програму «Леополіс Гран Прі» шукайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!