Завтра у Львові прощатимуться з Олегом Коліушем, який загинув на війні

1869 0
Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Завтра, 25 червня, у Львові прощатимуться з Олегом Коліушем, який загинув у боротьбі з російськими окупантами. Про це повідомили у пресслубі ЛМР.

Читайте також: У бою з ворогом загинув мешканець Львівщини Андрій Фляк

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, в 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища. 

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар. 

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися на цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!