Завтра у Львові розпочнуть щорічні гідравлічні випробування. У місті не буде гарячої води

1737 0
Як тільки комунальники усунуть усі виявлені дефекти, централізоване гаряче водопостачання у місті відновлять.
ФОТО: EVENINGKIEV.COM

ФОТО: EVENINGKIEV.COM

У понеділок, 23 травня, у Львові розпочнуть щорічні гідравлічні випробування теплових мереж. На час проведення гідравліки та ліквідації виявлених пошкоджень теплопостачальні підприємства призупинять подачу гарячої води своїм споживачам. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Читайте також: Де не буде води під час гідравлічні випробуваннях у Львові

Зазначимо, як тільки комунальники усунуть усі виявлені дефекти, централізоване гаряче водопостачання у місті відновлять. 

«Гідравлічні випробування необхідні, щоб якісно підготувати мережі, котельні, ТЕЦ до нового опалювального сезону. Зокрема, у цей час  зупиняють ТЕЦ-1 для профілактики та ремонту обладнання. Гідравліка дає можливість побачити технічний стан теплових мереж, зокрема, де є пориви та дефекти, і, відповідно, є змога їх усунути. Сама перевірка теплових мереж триває кілька днів, а далі  ліквідовують виявлені пориви. Тобто час, який відводимо на гідравліку, – це і випробування мереж, і ліквідація поривів», – пояснили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР .

Про терміни відновлення подачі гарячої води повідомлять згодом.

Чи може Львів обійтись без гідравлічних випробувань, читайте в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!