У Львові відбудеться панельна дискусія про міфи стосовно усиновлення. Де дивитися

1295 0
11 лютого о 18:00 пройде дискусія «Усиновлення: очікування та реальність». Тvoemisto.tv транслюватиме її на своїх ресурсах.

Дискусія «Усиновлення: очікування та реальність», яка пройде у Львові завтра, має привернути увагу громадськості до усиновлення, а також розвіяти міфи та упередження стосовно дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зокрема, представники фонду «Рідні» та відділу у справах дітей міста поговорять про те, як відбувається процедура усиновлення. А психолог допоможе розібратися у мотивації до усиновлення та дасть цінні поради стосовно того, як полюбити усиновлену дитину та протистояти упередженням з боку рідних та суспільства.

Організатор події – благодійний фонд «Рідні». Серед учасників: Мирослава Новосельська – представник Служби у справах дітей ЛМР,  Уляна Долиняк – спеціаліст по роботі з сімейними та інституційними формами піклування над дітьми, Дар’я Касьянова – голова правління «Української мережі за права дитини», Петро Савка – усиновитель, герой медіапроекту «Рідні», Ірина Ферко – керівник напрямку психологічної супервізії БФ «Рідні». Модератор – Мар’яна Романяк – керівник благодійного фонду «Рідні».

Панельна дискусія відбудеться завтра о 18:00 та транслюватиметься онлайн на сторінці фонду та на ресурсах медіа-хабу «Твоє Місто».

Детальніше про діяльність фонду на сайті: ridni.org.ua.

Щоб дізнатися більше про усиновлення, опіку чи створення дитячого будинку сімейного типу телефонуйте за номером гарячої лінії 0 800 300 484.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!