Завтра у Львові відбудеться велопробіг. Чи перекриватимуть рух

3086 1
Виїзди пройдуть із трьох локацій.
фото: team-bhp.com

фото: team-bhp.com

У суботу, 26 жовтня, усіх  велосипедистів запрошують приєднатись до велопробігу вулицями Львова, який відбудеться у межах кампанії «Безпечні дороги». Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, за маршрутами велопробігу можливе ситуативне перекриття руху. Виїзди відбуватимуться о 10:00.

Локації:

– вул. Богдана Хмельницького, 273 (супермаркет «Рукавичка»). За маршрутом: вул. Богдана Хмельницького – вул. Липинського – проспект Чорновола – проспект Свободи – площа Ринок –Парк на Валах.

– Кінопалац Довженка (пр. Червоної Калини, 81).За маршрутом: пр. Червоної Калини – вул.Стуса – вул.Зелена – Парк на Валах.

– мотосалон «Мотозавод» (вул. Городоцька, 174). За маршрутом: вул. Городоцька – вул. Виговського – вул. Любінська – вул. Коновальця – вул. Коперника – площа Ринок – Парк на Валах.

Фінішуватимуть велосипедисти об 11:30 в парку на Валах, що на вул. Винниченка 18. Там же і відбудеться лекція щодо правил дорожнього руху для велосипедистів, рекомендації носіння світлоповертаючих елементів, випробування алкоокулярів на маніпуляційному килимку, які імітують стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння і спотворюють сприйняття навколишнього середовища.



Читайте також:
25 Жовтня, 2019 13:53
666 ...маю надію , що в прес-службі ЛОДА нема своєї "Ганни Піщули" , яка "працює" у прес-центрі ЛМР , і ви "списали" повідомлення у "відмінниці" , а не у такої конченої тупиці , що не відрізняє залізничний переїзд віл залізничного мосту ... та і з назвами вулиць там (в прес-центрі ЛОДА) не плутають-не бавляться і не називають вул. Героїв Майдану вулицею "Гвардійською" ... (може) ... а ви ... що з вас взяти ... навіть аналізи не потрібні ... бо ота "вул.Гвардійська" , що конкретно прописалась і проживає на ваших шпальтах , є свідченням про вашу "адекватність" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!