Завтра у Львові закриють для проїзду ще одну ділянку Замарстинівської. Як об’їхати

2587 0
Рух транспорту від Липинського до Заводської буде перекритий протягом 7 місяців.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Завтра, 8 травня, з 8:00 закриють для проїзду транспорту вул. Замарстинівську на відрізку від вул. Липинського до вул. Заводська. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Перекриття пов’язане з проведенням будівельних робіт, що виконує ТОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Відновити проїзд обіцяють 1 грудня о 22:00. До того часу проїзд транспорту відбуватиметься за тимчасовою схемою.

Схема: ЛМР

Зараз вулицю Замарстинівську перекрито на ділянці від вул. Липинського до вул. Дашкевича. Відкривати проїзд будуть поступово. Так, через 1-2 місяці мають відновити проїзд на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Циганівка. А повністю вулицю відкриють для транспорту 1 грудня.

Компанія «Онур», яка є генпідрядником, має відремонтувати Замарстинівську від Гайдамацької до Торф'яної до кінця серпня, проте на частині вулиці роботи ще не починалися. За словами міського голови Львова Андрія Садового, щодо відрізку вул. Липинського — вул. Торф’яна шукають інженерне рішення, оскільки там є пливун (породи, насичені водою).

ЧИтайте також: На Чорновола у Львові почали прокладати велодоріжку. Фото

Як уточнили раніше у коментарі Tvoemisto.tv у ЛКП «Львівавтодор», вулиця матиме дві смуги руху. Схему ОДР наразі ще коригують, аби на перехресті з вулицею Липинського трамвай не потрапляв на смугу зустрічного руху. Біля зупинок у міждеревному просторі мають облаштувати кишені для паркування, розраховані на дві припарковані паралельно до вулиці машини. Через аварійність дерев, на Замарстинівській посадять нові низькорослі дерева.

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Читайте також: Після відкриття Замарстинівської трамвай №5 курсуватиме на Коновальця. Маршрут

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. 22 лютого на ремонт перекрили ділянку від Східної до Дашкевича.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!