У Львові на сьогодні оголосили штормове попередження

2306 0
Львів'ян заликають повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580 у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні, 6 липня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Синоптики попереджають про короткочасні дощі, грози, а також град. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Температура становитиме 22 – 24 градусів тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с,  вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с

Читайте також: Пошкоджені дахи і підтоплені вулиці. Наслідки негоди у Львові

Усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Львів'ян заликають повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580 у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій. Під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Нагадаємо, що надвечір 5 липня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. Через сильний дощ на вул. Торф’яній колектор не впорався із надмірною кількістю води. Напір зірвав 3 бетонні плити, вагою понад 6 тонн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!