Завтра в Україні стартує реєстрація на пробне ЗНО

2941 0
Завтра, 5 січня, розпочинається реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2016 році. Про це повідомляється на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Триватиме реєстрація до 30 січня.

Вже в квітні відбудуться пробні тести. 2 квітня – з української мови і літератури; 9 квітня – з  англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

Читайте також: Пробне ЗНО випускники здаватимуть у квітні. Графік тестувань

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 111.00 грн.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться ЗНО у 2016 році. Графік тестувань

Детальну інформацію щодо проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання розміщено на сайтах регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання: Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!